Theetuin de Útspanning gesloten ivm corona

Theetuin de Útspanning ivm coronamaatregelen gesloten.

Bij MOADE+ vindt u ook theetuin 'de Útspanning'. Helaas is de theetuin ivm de coronamaatregelen tot nader order gesloten. Wanneer we heropenen melden we dit op de website.

De Útspanning is het Friese woord voor Uitspanning. Dat is van oorsprong een plaats waar paarden voor rijtuigen werden verwisseld. De gebruikte paarden werden uitgespannen om te kunnen uitrusten. Ook de reizigers konden er bijkomen, iets eten en drinken.

En dat is nu net wat u -onder normale omstandigheden wanneer we weer open zijn- bij ons ook kunt doen. Even uitrusten, ontspannen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie met bijvoorbeeld zelfgebakken appeltaart. Bij koud weer lekker smûk binnen bij de houtkachel, en bij mooi weer buiten in de mooie theetuin.
Daarnaast kunt u vrijblijvend door onze prachtig aangelegde open tuin wandelen. De tuin is van april tot en met oktober op zijn mooist.

Openingstijden Theetuin

De Theetuin is helaas ivm de hernieuwde coronamaatregelen opnieuw gesloten.  Zodra we weer open gaan melden we dit op de website. Als we mogen heropenen, worden de openingstijden als volgt: 

Maandag: 13.00-17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

Locatie:
MOADE+/De Vertakking
Binnendyk 73
9256 HL Ryptsjerk

Open tuin

MOADE+ en Theetuin de Útspanning liggen samen met de Vertakking Boomverzorging, Vertakking Zorg en Vertakking Evenementen rond de prachtige tuin van de monumentale boerderij 'de Vertakking' in Ryptserk. De tuin is vrij toegankelijk voor bezoekers van deze bedrijven. U vindt er o.a. prachtige borders, een moestuin, boomgaard, vijvers en een dierenverblijf.

Rondleiding

Bent u tuinliefhebber, of zoekt u een gezellige groepsactiviteit met uw bedrijf, familie of vereniging?
Boek eens een rondleiding door onze tuin en combineer dit met een lekkere lunch of high tea.
Informatie opvragen of boeken? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en we nemen graag contact met u op.