Theetuin de Útspanning weer open!

Theetuin de Útspanning is weer open!

Bij MOADE+ vindt u ook theetuin 'de Útspanning'. De Útspanning is na een tijdelijke sluiting ivm het coronavirus weer open. Dat is precies op tijd om te genieten van alle prachtige bloemen die nu op hun mooist zijn! Neem na het winkelen een kopje thee of koffie met wat lekkers op ons terras en wandel door de tuin. De lente is op zijn best!

De Útspanning is het Friese woord voor Uitspanning. Dat is van oorsprong een plaats waar paarden voor rijtuigen werden verwisseld. De gebruikte paarden werden uitgespannen om te kunnen uitrusten. Ook de reizigers konden er bijkomen, iets eten en drinken.

En dat is nu net wat u bij ons ook kunt doen. Even uitrusten, ontspannen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie met bijvoorbeeld zelfgebakken appeltaart. Bij koud weer lekker smûk binnen bij de houtkachel, en bij mooi weer buiten in de mooie theetuin.
Daarnaast kunt u vrijblijvend door onze prachtig aangelegde open tuin wandelen. De tuin is van april tot en met oktober op zijn mooist.

Openingstijden Theetuin

Maandag: 13.00-17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

Locatie:
MOADE+/De Vertakking
Binnendyk 73
9256 HL Ryptsjerk

Open tuin

MOADE+ en Theetuin de Útspanning liggen samen met de Vertakking Boomverzorging, Vertakking Zorg en Vertakking Evenementen rond de prachtige tuin van de monumentale boerderij 'de Vertakking' in Ryptserk. De tuin is vrij toegankelijk voor bezoekers van deze bedrijven. U vindt er o.a. prachtige borders, een moestuin, boomgaard, vijvers en een dierenverblijf.

Rondleiding

Bent u tuinliefhebber, of zoekt u een gezellige groepsactiviteit met uw bedrijf, familie of vereniging?
Boek eens een rondleiding door onze tuin en combineer dit met een lekkere lunch of high tea.
Informatie opvragen of boeken? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en we nemen graag contact met u op.