grote maten mode 42 t/m 58 – handwerk – woondecoratie

Algemene Voorwaarden

1. Bedrijfsgegevens
MOADE+ mode en meer
Binnendyk 73
9256 HL Ryptsjerk
Tel: +31 (0)511 431331 (ma-za 9.00-17.00 uur)
E-mailadres: info@moadeplus.nl
KvK-nummer: 01047865
BTW-identificatienummer: NL803867438B01

2. Prijzen
Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en evt. overige belastingen. De verzendkosten bedragen per bestelling 5,75 euro. Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

3. Product (tijdelijk) niet leverbaar
Een enkele keer kan het gebeuren dat een product besteld in de webwinkel niet leverbaar is. Dit kan gebeuren doordat het die dag ook in de ‘stenen’ winkel is verkocht of door een foutje in het voorraadsysteem. Wij nemen in dat geval direct contact met u op. We retourneren uw betaling binnen twee dagen, tenzij u voor een alternatieve mogelijkheid kiest (levering na bijbestelling, andere kleur, ander model bijv.). In dat geval kan het gaan om een gedeeltelijke terugbetaling of -afhankelijk van de prijs van het vervangende product- u kunt bijbetalen voor het vervangende product.

4. Betalingswijze
U kunt bij ons betalen met Ideal. Na het plaatsen van uw bestelling, krijgt u van ons via e-mail een bevestiging van uw bestelling.

5. Verzending en levering
Bij MOADE+ bedragen de verzendkosten per pakket standaard € 5,75  Wanneer uw bestelling op een werkdag is geplaatst, streven wij er naar het pakket dezelfde dag te posten, zodat uw pakket zsm geleverd wordt. De levering kan langer duren wanneer er tussen bestelling en levering een zon- of feestdag valt. Uw bestelling wordt verstuurd met PostNL. U krijgt van ons een bericht met het track en trace nummer zodra uw bestelling verstuurd is. Uw bestelling wordt geleverd op het factuuradres, tenzij u via het bestelformulier een afwijkend afleveradres heeft aangegeven.

6. Herroepingsrecht en retournering
U heeft na ontvangst van uw bestelling een zichttermijn van 8 dagen. Binnen deze periode kunt u de producten passen en/of bekijken. Wanneer u beslist (een deel van) uw bestelling toch niet te willen behouden, kunt u deze binnen de periode van 8 dagen zonder opgave van redenen terugsturen. De producten dienen dan nog wel in ongebruikte en originele staat te zijn en voorzien van de oorspronkelijke labels/etiketten. Om een beroep te kunnen doen op het herroepingsrecht, moet u MOADE+ via een schriftelijke verklaring per e-mail, post of het contactformulier laten weten de verkoopovereenkomst te herroepen. De betreffende goederen stuurt u zo snel mogelijk na uw beslissing om de overeenkomst te herroepen terug en uiterlijk binnen 8 dagen na ontvangst van de goederen. Wij betalen de kosten van de producten excl. verzend- en retourkosten zsm zo snel mogelijk en uiterlijk 2 weken na ontvangst bij MOADE+ aan u terug. U krijgt de productkosten retour, de oorspronkelijke verzendkosten en de kosten voor de retourzending zijn echter voor u.
Uw beslissing tot herroeping van de koopovereenkomst kunt u mailen aan info@moadeplus.nl of per post sturen aan:
MOADE+
Binnendyk 73
9256 HL Ryptsjerk.
Klik hier om een herroepingsbeslissing via het contactformulier door te geven.

7. Klachten
Wij doen ons uiterste best om kwalitatief goede producten op een zo klantvriendelijk mogelijke manier te leveren. Heeft u desondanks een klacht over een van onze producten of onze service, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@moadeplus.nl of het contactformulier op onze website. U krijgt dan binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging van ons en wij nemen binnen 14 dagen contact met u op. Wij zullen proberen in overleg met u tot een goede oplossing te komen.

8. Uw gegevens
Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het verzenden van uw bestelling en om -indien nodig- contact met u op te nemen over uw bestelling. Wij gebruiken uw gegevens niet voor het verzenden van reclame of nieuwsbrieven, tenzij u zelf hebt aangeven dit op prijs te stellen. Wanneer u dit heeft gedaan, kunt u dit te allen tijde terugdraaien. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.