grote maten mode 42 t/m 58 – handwerk – woondecoratie

OVER MOADE+

wij hebben prachtige mode voor de dames met een maatje meer.
Kijk in onze webshop of kom langs in onze prachtige winkel.

Prachtige collecties damesmode voor een maatje meer bij MOADE+

MOADE+ grote maten mode is gevestigd in de monumentale boerderij de Vertakking in het Friese Ryptjerk. Bij MOADE+ hebben we een ruime collectie grote maten mode voor dames met een maatje meer. Wij geloven dat ook kleding voor vrouwen met een maatje meer trendy, mooi en toch betaalbaar kan zijn. U heeft bij ons een ruime keuze aan kleding in diverse stijlen: casual, trendy en vrouwelijk. U vindt altijd iets wat bij u past!

Naast de kleding voor een maatje meer kunt u ook bij ons terecht voor al uw handwerkmateriaal, o.a. prachtige breiwol, haakgarens, vilt- en borduurbenodigdheden en fournituren. Woondecoratie, brocante meubels en serviesgoed vindt u in de oude stal. Rondom de boerderij ligt een een prachtige landelijke tuin, die vrij toegankelijk is. U kunt dus ook heerlijk wandelen bij ons. Bent u uitgewinkeld en -gewandeld? Dan kunt u voor een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers terecht in onze theeschenkerij de Útspanning.

Wat hebben wij voor u

Volop handwerkmateriaal, wol en fournituren

Naast de kleding voor een maatje meer kunt u ook bij ons terecht voor al uw handwerkmateriaal, o.a. prachtige breiwol, haakgarens, vilt- en borduurbenodigdheden en fournituren.

Woondecoratie, brocante meubels en serviesgoed vindt u in de oude stal. Rondom de boerderij ligt een een prachtige landelijke tuin, die vrij toegankelijk is. U kunt dus ook heerlijk wandelen bij ons. Bent u uitgewinkeld en -gewandeld? Dan kunt u voor een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers terecht in onze theeschenkerij de Útspanning.

Stap door onze stoere boerderijdeuren en laat u verrassen!

Ruime keuze in onze webshop

Ook in onze webshop kunt u een groot deel van onze collectie bekijken én bestellen. Elke week worden er nieuwe artikelen toegevoegd. Dus als u regelmatig een kijkje neemt, is er steeds nieuw aanbod. Merken als KJ Brand, Choise, Yesta by X-Two, Exelle, Brigg en Serena Malin in vele modellen en kleuren voorradig.

Onze merken voor wol en fournituren: Katia, Noro, Lang Yarns, Zitron, Kauni, Zareska, Louise, Harding, DMC, Gütermann, Prym en Addi.

In onze winkel heeft u naast het aanbod uit onze webshop nog meer keuze. Komt u eens langs en kijk vrijblijvend rond, de koffie staat voor u klaar.

Welkom online én in de winkel.