grote maten mode 42 t/m 58 – handwerk – woondecoratie

Retourneren

Retourneren van producten, besteld via deze website, is mogelijk binnen 8 dagen na de verzenddatum. Retourneren van artikelen is toegestaan als de producten in nieuwstaat verkeren en ongedragen/ongebruikt zijn.
Bent u om wat voor reden dan ook niet tevreden met de ontvangen producten? Vul dan het contactformulier in waarin u uw retour aankondigt.
Na ontvangst van uw retourmelding en/of de producten zullen wij het aankoopbedrag excl. verzendkosten zo snel mogelijk maar zeker binnen 14 dagen terugboeken.

U kunt het pakket eenvoudig naar ons retour sturen, bijvoorbeeld via een PostNL servicepunt. Graag o.v.v. uw ordernummer en contactgegevens.

Retouradres:
MOADE+
Binnendyk 73
9256 HL Ryptsjerk
Om de retourafhandeling sneller te laten verlopen en fouten te voorkomen, vragen wij u uw retour aan te melden via het contactformulier op de site.

Terugbetaling
Houdt u er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat uw retourzending bij ons binnenkomt en wordt gecontroleerd. Nadat de retourzending in goede orde en ongedragen is ontvangen, wordt het aankoopbedrag van de producten teruggestort. Het bedrag wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, teruggestort. Indien u uw geld niet binnen 14 dagen heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ruilen
Wij kunnen de artikelen helaas niet voor u ruilen. Wij adviseren u om de gewenste artikelen in een nieuwe order te bestellen in onze webshop.