MOADE+ creatieve workshops

Creatieve handwerkworkshops bij MOADE+

Wij pakken de draad weer op. Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u ook eigenmakke (zelfgemaakte) sokken dragen, of een zelfgebreide of gevilte shawl? Maar u heeft dit ambacht nooit geleerd? Of vindt u het leuk dit met anderen te doen, voor de gezelligheid of als stok achter de deur?

U kunt bij MOADE+ verschillende handwerk workshops volgen. Of het nu om wol spinnen, breien of wol vilten gaat, wij kunnen het u leren. Voor zowel beginners als gevorderden. Gezellig in een groepje, onder ervaren begeleiding, en uiteraard compleet met koffie of thee en wat lekkers. In onze gezellige workshopruimte is veel mogelijk op handwerkgebied.

Meldt u aan voor een van onze workshops

Wij vertellen u graag alle mogelijkheden.

Ook andere workshops

Naast een handwerk workshop is het ook mogelijk een tuinrondleiding een High Tea te boeken. Volop mogelijkheden bij de Vertakking. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Aanmelden voor een workshop?

Interesse in een van onze workshops? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, planning en kosten. We zijn bereikbaar via (0511) 431331, info@moadeplus.nl of het contactformulier.

In onze winkel vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden. Vraag gerust. Onderstaand vindt u ons vaste aanbod workshops.

Onze workshops op een rij

workshop vilten

Tijdens deze workshop maakt u een sjaal, lap, ‘schilderij’ of kussen van vilt. U leert de techniek van het vilten en komt thuis met een lekker zacht kunstwerk. De workshop is inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers.

Mogelijk op dinsdag en vrijdag van 13.30 tot ca. 16.30 uur.
Voor andere dagen graag overleg.
Minimaal 5 personen.

workshop wol spinnen

U leert de beginselen van het spinnen. We hebben 2 spinnewielen staan, indien in bezit kunt u uw eigen spinnewiel meenemen. De workshop is inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers.

Mogelijk op maandag- en woensdagmiddag.
Andere dagen graag in overleg.

workshop antroposofische pop maken (2 delen)

In deze tweedelige workshop maakt u een antroposofische pop. Deze pop is volledig gemaakt van natuurlijke materialen en wordt opgevuld met gewassen schapenwol. De pop is circa 30 cm hoog.

De workshop neemt 2 dagdelen in beslag.

Informeer naar de mogelijkheden, data en kosten.

workshop breien of haken

Nooit leren breien of haken? Kom het bij ons leren! U leert de beginselen van het breien of haken door het maken van proeflapjes. De workshop is inclusief materiaal, koffie/thee met wat lekkers.

Mogelijk op dinsdag en vrijdag van 13.30 tot ca 16.30 uur.
Andere dagen graag in overleg.
Minimaal 5 personen.

MOADE+ breicafé

Elke 14 dagen komt er een gezellige groep dames met elkaar breien, onder het genot van een kop koffie of thee.

Zin in gezelschap bij het handwerken? U bent van harte welkom!

De breiclub komt samen op donderdagmiddag van 13.30 – 16.30 uur.

Neem gerust contact met ons op »